Ontbijt en Brunch

Er gaat niets boven een uitgebreid ontbijt met vers sinaasappelsap, koffiekoeken, warme pancakes, brood, granola en fruit! Laat je inspireren door het gamma van PAUL en kom genieten van een gezellig ontbijt ter plaatse of bij afhalen.

Wist je dat we ook op maat ontbijtformules uitwerken voor alle soorten events (privé en business)? Al dat lekkers van PAUL kan immers niet missen op de ontbijttafel.

Ontbijt voor 2 personen

Het ontbijt voor 2 personen bij afhalen is ideaal om jezelf en je familie/vrienden te verwennen. Of het nu met een verjaardag, moederdag, pasen of kerst is. Je tafel zal rijkelijk gevuld worden met croissants, chocoladebroodjes, granola, frambozentaartjes/ macarons, stokbrood, torsades met Emmental en Mimolette, en tot slot de glaasjes sinaasappelsap niet te vergeten.

Brunch all day every day

Bij PAUL kan je dagelijks terecht voor onze brunchformule. Bij afhalen kan je alvast genieten van een frisse salade tomaat mozzarella, koffiekoeken, stokbrood, torsades met Emmental en Mimolette, granola en sinaasappelsap.

Pancakes or Belgian Waffles

Verwen jezelf ook een keer met onze American Pancakes, met rode vruchten of met esdoornsiroop. Hou je meer van wafels? Geen probleem! Bij PAUL vind je de enige echte Belgische wafels.

Onze Pancakes en Wafels zijn enkel beschikbaar ter plaatse.

Eigen ontbijt samenstellen?

Wil je graag zelf je ontbijt samenstellen? Kies dan een keer voor onze verse Belgische pistolets. Het volledige gamma is elk weekend beschikbaar en kan je eenvoudig online bestellen. Zo hoef je niet aan te schuiven.