Een verzameling van onze favoriete stukken

Lees meer over wat er nieuw is bij PAUL, waaronder recepten, nieuwe winkelopeningen, nieuwe producten en nog veel meer!
Afbeelding
macaron
9 april, 2023.

Een passie voor macarons

Rond, klein, schattig, kleurrijk en overheerlijk. Ontdek het verhaal van PAUL's iconische koekje dat fijnproevers' harten verovert. Het verhaal, of liever de verhalen! Want zoals elk icoon, is de oorsprong van de macaron gehuld in vele mythen en legendes.

Afbeelding
Brunch
15 maart, 2023.

Brunchen voor minder dan 25€

Brunchen voor minder dan 25€? Dat is mogelijk bij bakkerij PAUL! Geniet van onze brunch ter plaatse heel de dag lang. Avocado met gerookte zalm, omelet, salade en uiteraard een mandje brood en stokbrood met charcuterie, kaas en confituur. Als zoetigheid nog een PAUL croissant. Dit alles geserveerd met een verse fruitsap en koffie of thee. Dit alles voor slechts 20,60€. Voor de liefhebbers met Prosecco als supplement.

Afbeelding
28 februari, 2023.

De nieuwe Sandwich Bacon Royale

Een multigranen sandwich met onze huisgemaakte eiersalade, spek, batavlia sla en kerstomaatjes. Kortom, de nieuwe Bacon Royale bij PAUL. Wordt het nog beter dan dat?!

Afbeelding
14 februari, 2023.

Zoete zonde op Valentijn

Valentijn kan ons natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Onze zoete zondes staant klaar om met liefde door de maag te gaan.

Afbeelding
Buche
20 december, 2022.

De kerststronk, een echte traditie!

De onbetwiste ster van de feesttafel tijdens een fantastische tijd met familie, de kerststronk. Deze patisserie is veel meer dan een lekkernij. Er valt enkel te kiezen tussen fruit, chocolade, rode vruchten of mokka, of proef ze gewoon allemaal.