Taarten

Vive la fête

Bakkerij PAUL biedt een ruim assortiment aan taarten, waar je een heus feest mee kan cateren. Of het nu voor een verjaardagsfeestje, huwelijk, babyborrel of lentefeest is, we maken jouw feest graag compleet.

De patisserie bij PAUL staat gekend voor kwaliteit, of het nu gaat over de selectie van ingrediënten, de versheid van de producten of de verzorgde presentatie. En dat alles met een vleugje Franse traditie.

Ontdek hieronder onze TOP 3 taarten:

Chocolate Party

Hou jij van chocolade? Gelukkig, wij ook!

Bij velen geldt de regel: 'geen echt feest zonder chocoladetaart'. We delen je mening. We hebben 3 chocoladetaarten in ons gamma, alles om je vingers van af te likken. Kies je voor een Duo chocoladetaart met laagjes witte en pure chocolademousse op een zachte biscuit, een Chocolademoussetaart met amandelbiscuit en een krokant laagje praliné of voor de klassieke Chocolade Moelleux met intense, smeltende chocolade? Ongetwijfeld één van onze favorieten!

Proef de zomer met onze patisserie

Verse fruittaarten

Onze verse fruittaarten brengen de zon in huis. Een van onze bekendste taarten valt onder deze categorie, namelijk de Charlotte. Een taart bestaande uit een vanillegénoise en -bavarois, omringd door boudoirs en afgewerkt met aardbeien of frambozen. Daarnaast hebben we ook de klassieke fruittaarten met banketbakkersroom.

We love fruit!

Gebakken fruittaarten

Ben je nog op zoek naar andere taarten voor in je taartenbuffet? Ontdek dan tevens onze gebakken fruittaarten met abrikozen, rabarber, rode vruchten, bosbessen, citroen of appelen.